Van Baerlestraat 148-I
Amsterdam - Oud Zuid
Vraagprijs: € 1.175.000,- k.k.

Stoer en gelijktijdig elegant appartement van ca. 110 m² op één woonlaag in een smaakvol hoekpand in chique Oud-Zuid!
Fotopresentatie Slideshow Foto 1 van 14



Kenmerken Woonoppervlakte: ca. 109 m²
Type object: appartement
Aantal kamers: 3 kamers
Bouwjaar: 1930
Buitenruimte: balkon
Eerste indruk
Houten vloeren die worden aangevuld met ton sur ton kleuren, accenten van goud en rijke stoffen (o.a. de velvet op maat gemaakte inbouwbank bij de eettafel) zorgen voor een luxe uitstraling. Dit appartement is vrouwelijk chique en tegelijkertijd een tikje stoer.

Verder zit het in de kleinste details zoals de sfeerverlichting (ter overname) of het gebruik van bijzondere extra’s die het interieur die extra speciale hotel-chique vibe meegeven.

De woonoppervlakte is ca. 110 m² en er zijn twee slaapkamers, twee badkamers en er is een balkon grenzend aan de master-bedroom.

Het appartement is ca. 3 jaar geleden voor een groot gedeelte gerenoveerd en voorzien van diverse luxe afwerkingen, inbouwkasten en andere luxe op maat gemaakte meubels (diverse items zijn in goed overleg ter overname).

De sfeer in het appartement wordt verder bepaald door de gashaard, de erker met uitzicht richting het Museumplein, de en suite en het bewerkte plafond in de woonkamer.

Er is sprake van eigen grond en er is een V.v.E.
Indeling
Een goed onderhouden en ruim gemeenschappelijk entree geeft toegang tot het appartement op de eerste verdieping.

De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en heeft een leuke erker met uitzicht op de levendige en recent vernieuwde Van Baerlestraat en de Frans van Mierrisstraat en kijkt richting het Museumplein.

Er is een gashaard met een klassieke schouw en aan weerzijde zijn luxe op maat gemaakte kasten (ter overname).

Een ontspannen avond voor de gashaard kan goed worden afgewisseld met een gezellige borrel-/cocktailavond of een bijzonder etentje in de luxueuze eethoek met een ca. 4,0 meter lange loungebank (velvet) met daarboven plafond hoog rookspiegelglas.

De keuken heeft een open karakter, maar kan indien nodig afgesloten worden van de woonkamer door het sluiten van de fraaie en suite deuren.

De keuken is enkele jaren oud, heeft diverse inbouwapparatuur, een kookeiland met ontbijtbar en veel kast-/bergruimte. De twee ramen zorgen voor veel inval van daglicht.

Er zijn twee slaapkamers ieder met een eigen badkamer.

De master heeft een oppervlakte van ca. 18 m². Over de breedte van ca. 4,5 meter is kastruimte met leg- en hanggedeelten gerealiseerd.

Het hoofdbord van het bed is van hoogwaardig velvet met geïntegreerde stopcontacten en nachtkastjes. Het luxe Auping bed staat los van het hoofdbord en kan overgenomen worden

Aangrenzend is een riante badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel met daarboven een spiegel en zij-/wandverlichting in fraai combinerend design. Verder is er een toilet en een bidet. De wanden zijn tot aan het plafond betegeld in een lichte kleurstelling.

De tweede slaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 10 m² en heeft de luxe van een eigen douche en een wastafel. Ook hier is het hoofbord voorzien van geïntegreerde stopcontacten en bevestigd aan de muur. Het Auping bed kan overgenomen worden.

Tot slot is er in het appartement een ruime garderobe en een apart toilet.
Locatie
Gelegen in één van de meest gewilde wijken in Amsterdam: het Museumkwartier in chique Oud-Zuid!

Het Museumkwartier is dé plek in Amsterdam voor de culturele fijnproevers. Dicht bij elkaar: het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum, het Stedelijk Museum, het Concertgebouw en het Vondelpark.

Chique winkels van grote merken, aantrekkelijke kleine boetieks, hippe koffiebarretjes en verfijnde restaurants, maar ook alles daar omheen en daar tussenin is te vinden in o.a. de Van Baerlestraat zelf, de P.C. Hooftstraat, de Cornelis Schuytstraat of in de Beethovenstraat.

Het appartement is goed bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. De door de gemeente geschatte wachttijd voor een parkeervergunning is ca. 4 maanden.
Oppervlakte
De woonoppervlakte is ca. 110 m².

De oppervlakte is opgemeten volgens de NEN2580-meetnormen.
V.v.E.
Er is sprake van een V.v.E. die in eigen beheer is.

Er is een reservefonds en een opstalverzekering.

De servicekosten zijn € 108,- per maand.
Bijzonderheden
- ruim appartement met luxueuze ‘’hotel-chique vibe’’;
- paneeldeuren, gashaard, klassiek plafond, erker en houten vloerdelen zorgen voor veel extra sfeer;
- 2 slaapkamers en 2 badkamers;
- een balkon grenzend aan de master-bedroom;
- de c.v.-ketel is verouderd;
- houten raamkozijnen voorzien van dubbel glas;
- energielabel B;
- veel lichtinval alsmede een spectaculair uitzicht op o.a. de levendige Van Baerlestraat;
- eigen grond;
- diverse comfortabele meubels zijn in goed overleg over te nemen.
Meer informatie

  •  brochure
  •  locatie
  •  contact